top of page

Loppisreis Oud Stockholm

GAMLA  SVERIGE

Wil jij zelf sfeer gaan proeven in het oude Stockholm en tevens een aantal door mij

geselecteerde rommelmarkten bezoeken, schrijf je dan in voor deze unieke 5-daagse groepsreis naar betoverend Stockholm.

 

 

Dag 1

Je vliegt vanaf een Nederlandse of Duitse luchthaven naar de luchthaven Stockholm/Arlanda. Hier vandaan reizen wij verder naar het oude stadsdeel van Stockholm, waar wij vier nachten zullen verblijven in een schilderachtige en middeleeuwse omgeving.

Dag 2

Na een goede nachtrust volgt een druk programma waarbij wij met een lokale gids o.a. een bezoek zullen brengen aan het koninklijk paleis en het Vasamuseum.

Het middagprogramma is naar wens in te vullen, maar uiteraard mag een bezoek aan de verschillende kleine antiekwinkeltjes niet ontbreken, tijdens jouw bezoek aan Stockholm.

 

Dag 3

Deze dag zal volledig in het teken staan van het snuffelen op een aantal van de mooiste rommelmarkten die in Stockholm te vinden zijn en zal worden afgesloten in een van de vele knusse restaurantjes die de stad rijk is.

 

Dag 4

Het programma van de afsluitende dag kan naar wens worden ingevuld. Wellicht wil je nog dat ene museum bezoeken, of nog een keer terug naar een van de antiekwinkeltjes of markten die je hebt bezocht.

 

Dag 5

Terugvlucht naar huis.

stockholm-4382854_1920.jpg

Deze reis is te boeken vanaf .....- euro p.p. op basis van l/o, bij een minimale bezetting van zes personen, exclusief excursies, entreegelden en lokaal vervoer.

Heb je aan het eind van deze reis nog energie over en wil je nog een bouwsteen bij boeken, denk hierbij aan bijvoorbeeld een minicruise naar een van de Baltische staten een nachtboot naar Finland of een bezoek aan een van de overige mooie Zweedse steden, dan is dat uiteraard mogelijk.

Mocht je liever zelfstandig deze reis willen maken, als treinreis vanuit Nederland, met de ferry van Kiel naar Gotenburg, eigen autoreis of fly-drive, dan is dat natuurlijk geen probleem en kunnen wij samen een fantastische loppisreis volledig op jouw wensen afstemmen.

 

Vi ses!

 

bottom of page